Groep 8

Een spannende start! Een nieuwe juf en weer als groep helemaal bij elkaar. We hebben een goede start gemaakt. De kinderen en leerkrachten zijn enthousiast. Het was wel even wennen, maar de sfeer is goed.

Komende week krijgen we een gastles van Bureau Halt. Deze les gaat over groepsdruk. Wat doe je als… Leerzaam voor iedereen.

De huiswerkplanning staat op het bord en als het goed is ook in de agenda van de kinderen. De planning is anders dan vorig jaar. Op maandag wordt een vraag uit Kort Begrip overhoord, voor dinsdag staat Holmwoods op het programma (dus vóór dinsdag maken). Op woensdag is de overhoring van Leer het Woord. Op donderdag is er regelmatig een repetitie en als laatste op vrijdag nog een overhoring Wordlist Engels.

We hopen dat we een fijn jaar met elkaar zullen hebben. Waarin we veel leren, plezier hebben en er een fijne sfeer mag zijn.

Hartelijke groeten,
Juf Timmerarends, Juf Lankhaar