Groep 7-8

In de afgelopen weken is er veel gebeurd in de klas. Het belangrijkste verschil is wel dat er nu door verschillende leerkrachten lesgegeven wordt. Het was even wennen in het begin, maar gelukkig lijken we weer gewend aan deze situatie. We hopen dat alles langzamerhand weer wordt zoals het was.

Maar er is nog meer gebeurd! Waarschijnlijk hebt u wel gehoord dat we een professor op bezoek hadden in de klas. Dat was bijzonder leerzaam! We hebben een leuke ochtend gehad.

Ook hebben we afgelopen week het theoretische verkeersexamen gemaakt. Het was vrij pittig. Bij het schrijven van deze nieuwsbrief is het nog niet zeker of iedereen geslaagd is. Dat hopen we de volgende keer mee te kunnen delen.Het praktische verkeersexamen staat, zoals u weet, gepland op vrijdag 18 mei.

De komende weken staan in het teken van de Eindtoets. Zoals u weet nemen in we dit jaar in groep 8 niet de Eindtoets van het Cito af, maar gebruiken we de digitale toets ‘Route 8’. Deze toets wordt gemaakt D.V. dinsdagochtend 17 en woensdag 18 april. We zijn als school erg benieuwd hoe de toets zal gaan. Groep 7 zal tegelijkertijd de Entreetoets (wel van het Cito) maken; dit op maandag 16 t/m woensdag 18 april, steeds op de ochtenden.

Omdat het belangrijk is dat er continuïteit is bij de toetsen, hoopt ondergetekende die ochtenden aanwezig te kunnen zijn.

Er staan ook nog ontspannende dingen op de agenda. Zo hopen we met elkaar de Koningsspelen te houden en komt de meivakantie ook weer in zicht.

We hopen op goede weken met elkaar, waarin alles zo gewoon mogelijk doorgaat.

Groeten van juf De Jong, juf Lankhaar.