Groep 4-5

Hopelijk is iedereen uitgerust na de herfstvakantie. Nou ja… uitgerust… er is veel geshopt (aan de nieuwe laarzen/schoenen/jassen/shirts te zien :-)) en gelogeerd als ik de verhalen van de leerlingen mag geloven. Iedereen zat echter maandagochtend weer goedgemutst in de klas!

De weken voor de herfstvakantie zijn we druk bezig geweest met de Week van de Pauzehap – met exotische vruchten uit Ecuador – en de excursie naar Het Spoorwegmuseum. Dank aan alle ouders die ons daarbij geholpen hebben. Hieronder een selectie van de foto’s. De overige foto’s zijn op de website terug te vinden.

De komende weken staan in het teken van het project/het goede doel. Zie hiervoor het stuk elders in deze NB. Met rekenen oefent groep 4 met de plus-en minsommen tot en met de 100. In groep 5 maken we verder kennis met het HTE-schema als voorbereiding op het onder elkaar optellen en aftrekken. En helaas staat het afscheid van Carl op het programma. We gaan je missen en wensen je veel succes op je nieuwe school in Montfoort!

Groeten van juf Dogterom.