Groep 1-2

De meivakantie is voorbij. Vandaag is juf Lydia Westerhout bij ons in de klas begonnen. We zijn daar heel blij mee. Voor de vakantie is ze al een dag bij ons in de klas geweest, zodat we allemaal weten welke juf er komt en de juf weet bij welke kinderen zij in de klas komt.

Na het thema van de politie hebben we drie weken over ons koningshuis gewerkt. We hebben prachtige hoeden en schudkokers gemaakt.

Sommigen van u hebben dit op de ouderochtend wel gezien.  Op vrijdag 12 april hadden we de koningsspelen op school. We begonnen de morgen met een lekker ontbijtje op school. De klas zag er heel gezellig uit en buiten deden we mee aan de koningsspelen die de moeder van Willem v.d. Linden samen met andere moeders had klaargezet.

Vanaf maandag 13 mei starten we met een nieuw thema en dat is muziek. Op dinsdagmorgen 14 mei hebben we een excursie naar het speelklokmuseum. Enkele moeders willen dan met ons meegaan en de bus zal ons daar brengen.

Op de hiernaast staande foto ziet u hoe we genieten van het spelen in de zandbak.

Hartelijke groeten,
Juf Van Voorden, Juf Westerhout